- siste dag i prøverommet -

-♥--- i juli måned skal jeg prøve ut noe nytt for meg, jeg skal ikke shoppe noe som ikke er praktisk nødvendig. Med det mener jeg ingen klær, smykker, sko & annet stæsj. En hel måned skal jeg holde visakortet i lommeboka, og bruke pengene jeg tar ut av minibanken til fornuftige ting som strengt tatt er nødvendige å kjøpe. Jeg kan gå på kino men jentene, men jeg kan ikke kjøpe meg et par nye solbriller å ha på meg når jeg går ned til kinoen. Sånn er det og sånn skal det bli fram til august. Skal være flink ---♥-Så den siste kvelden i juni, ble min siste mulighet til å ta en tur innom sentere. Jeg skulle kjøpe solkrem, men endte av en eller annen grunn også opp på H&M. Og om ikke det var nok så havnet jeg også i prøverommet på H&M. Utrolig lett å havne der egentlig. I allefall for meg.

 -♥-
Det hele endte opp med to plagg, og en solkrem. Husket den også heldigvis. En kort liten jumpsuit til hele 50 kroner, elsker disse for tiden. Og så er de fine med strømpebukser til på dager som ikke er fullt så varme. Kjempefornøyd med denne, er både svart og har blonder. Blir ikke bedre.
Begge disse to hvite var nydelige, men jeg tok dem ikke med meg hjem. Jeg gikk heller i en litt annen og noe overasskende retning. Fant tilfeldig et stativ med en joggebukse i lys gråmelert bommuldstrikot. Den er fasongsydd og relativt smal i bena. Dette er andre gangen i mitt liv at en joggebukse har fått meg til å løpe til prøverommet, bokstavelig talt. Den var utrolig fin, og gjett om jeg er glad jeg sprang tilbake å tok den på -♥-


 -♥-
Er helt oppe i skyene jeg for den nye joggebuksa mi. Og at den er utrolig stilig til de nye favorittskoene mine er heller ikke dumt nei. Et perfekt antrekk til jobb, med smykker og glitter til fest og til å slappe av på sofaen i. Et godt kjøp til 149kr mener nå jeg, og nå er det hele 30 dager til neste gang.


I'll keep you posted -♥-
                                           -♥- smask -♥-Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits