- ikke sint, men veldig veldig skuffa -

-♥--- trodde et øyeblikk at jeg hadde spottet drømmekjolen, med et raskt øyekast så den uimotståelig ut. Alex Curran, tenkte jeg, nå har hun virkelig klart det. Hun, eller mannen hennes som er Steven Gerrard, har ganske så mye cash, men stilen hennes har til tider ikke gjenspeilet akkurat det. Men nå så hun urolig vakker ut. Bakfra er kjolen vidundelig, og statment-ringene er utrolig vakre. Men da bildeserien viste hvordan kjolen så ut forfra mistet jeg smilet om munnen, og lagde en litt rar grimase. Det er noen som bare ikke er helt rett. Hvorfor er ikke det lange skjørtet langt hele veien rundt? ---♥-


 -♥-

Den nydelige blandingen av sart pudder-rosa og sort, med flagrende stoffer, blonder, råe ringer og sotet sminke er uimotståelig for meg. Jeg simpeltent elsker slike look'er, og får ikke nok av å de dem om og om igjen.Men så var det fronten. Hvorfor?  Det ser ut som om de bare har sydd på noe sort stoff for å skjule noe, at det ikke er helt gjennom tenkt. Kjolen var jo så fin bakfra, ble veldig skuffa jeg. Ikke sint, men veldig veldig skuffa.

- bilder fra thefashionspot.com -Ja ja, vi får konkludere med at penger ikke kan kjøpe alt. Mye fikser det, men ikke de siste lille touch'en. Den kan ikke kjøpes.

                    -♥- smask ifra ho Sigrid -♥-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits