- the luv of denim cutoffs -

-♥--- de er utrolig stilige og nydelige. Du kan lage dem selv av en gammel dennimbukse, eller kjøpe et splitte nytt par i butikken. De er overalt, og finnes ulike farger og stiler.De er like tilgjengelige for deg som for stjernene i LA.  De er denim cutoffs ---♥-

 -♥-
Jeg simpeltent elsker den slitte og litt rå looken på utvaskede og litt rippede denimshorts. De er perfekte i høst med sorte strømpebukser til. En myk og deilig stor cardigan, topp og noen kule boots. Å med en litt stor hatt er man vireklig en deilig boho-look for solrike høstdager.

 

 

    -♥-
Dagens cutoff-outfit består av shorts fra H&M, ankelboots fra Økonomisko, t-skjorte fra Cubus, veske fra VeroModa og en gammel cardigan fra BikBok. Skjerfet og hatten er også fra et par sesonger siden. Men like nydelige å bruke.


-♥- detaljer -♥-
   

 

-♥- om du ikke helt vet hva du skal mætsje din egen denim-cutoff med, så ta en inspirerende liten titt her -♥- 

    

   
- bilder fra thefashionspot.com, JustJared & stylebook.nu -


-♥- nyt de siste dagene av høsten hvor sola faktisk gir deg varme i kroppen, og nyt dem i denim-cutoffs. Det skal jeg gjøre -♥-

                                           -♥- smask ifra meg -♥-
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

designbySigrid

designbySigrid

30, Ski

elsker alt som er nydelig. Bor i et hvitt hus med rokokkobord i stua, vintage-blondegardiner & svart brokkadetapet på kjøkkenet, discokule i stuen og en stor lidenskap for mote & design. Stilen min er en herlig miks i fargeskalaen svart, hvit, grått og pudderrosa med glitter & blonde så langt øyet kan se. Er i den 7.himmel når jeg kan mikse sarte blonde med skinn eller andre råe detaljer. Føler helt ærlig at en dag uten glitter er en dag uten mening.

Kategorier

Arkiv

hits